Tydligen otydlig..

Så, efter klagomål om otydligheter kanske det är dags att göra vissa saker mer tydliga. Först och främst spenderade jag 4 dagar förra veckan på Göteborgs Djurskydd för introduktion/upplärning. Dem behövde personal sådär någon helg i månaden och även folk som kunde hoppa in vid kris under veckorna, toppen tyckte jag som varken har kvar mitt jobb på SAND varje helg eller jobbar vardagar nu förtiden. Det har varit en väldigt snurrig vecka med mycket att tänka på, jag har tillomed drömt om stället ett flertal gånger :) Men slutsatsen blir att det är ett väldigt roligt jobb med Mycke frihet under Ansvar. Tror inte jag kan klaga med arbetsuppgifter som heter socialisering och träning av hundar och många kilometers gång per dag.    
Sen har vi fler otydligheter i form av fyrbenta varelser med svans. Återigen, går allt som det ska flyttar det ner en manlig Aussie till götet, närmare bestämt från Åsarna eller ska vi säga Kvarnsjö tillomed. De firar sin 12dag idag! Kiara har sagt till mig att hon vill ha en lillebror så snart hoppas vi på tillökning i familjen :)
" hittar ni ingen passande hund i denna kullen är det inte meningen att du ska ha någon alls"
 Kommentar från en klok man.   
Min Underbara Man har byggt mitt efterlängtade hundhus! Toppenbra vart det! Och I skrivadets stund är min mor påväg och hämtar hundgården som jag tänkte försöka bygga ihop ikväll :)
Det finns 18 lydnadstävlingar inom en Helt okej radie under maj/juni. Tror inte vi ställer upp i alla 18 :P men möjligheten finns och framförallt valmöjligheten. Spikat är att terriern ska debutera, sen är det fortfarande oklart om den svarta faran ska få testa på ett nytt försök. Vi satsar på intensiv träning nu i några veckor så tar vi beslut efter de.

Puss o hej   
FRÄS

Kommentarer
Postat av: Pip

Kul att få jobba på djurskyddet!! :) Varför är du inte kvar på Sand? iiih hoppas att det finns en kanon manlig liten aussie till dig bland dom där söta fläckarna! :)

2010-04-12 @ 23:17:08
URL: http://sofiekans.blogg.se/
Postat av: Amanda

Klart det blir en aussie till dig, inget snack! Har du kommit på någon namn än föresten? ;)

Och klart den svarta faran ska tävla lydnad!

2010-04-13 @ 13:23:46
URL: http://tindrelin.blogg.se/
Postat av: Fräs

Sofie: Ja det var skoj:) Nej dom har skurit ner på tider så de vart inte så mycke kvar till mig tyvärr.

Amanda: Ja vi håller tummarna. Nope inge namn än.. Ja hon borde ju få göra det, men ja vill inte gå ut på plan och hon gör som sist, så fort tävlingsledaren säger framåt march så släpper hon ALLT och gör INGENTING..

2010-04-15 @ 13:47:26
URL: http://malinnojd.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0