Ber så heemskt mycket om ursäkt!

Eftersom det var längesen jag uppdaterade var det mycket att komma ihåg och då blir det lätt att man glömmer något. Så därför tar vi det nu istället:

I fredags åt jag en delikat frukost med två delikata damer, Tasken o Mufflon. Vi missade våffeldagen så vi tog det en dag senare, men vad gör det, tror det var lika gott ändå :) 


Nöjd nu?

FRÄS


Vad har hänt sen sist:

Hade två lediga dagar förra veckan som jag vill summera som väldigt bra. I torsdags började Fräs dagen med att klanta till det så Sandra fick köra 4 mil i onödan.. Du är en ängel, förlååt! Sen begav vi oss ut i skogen, det vart ett personspår till Kiara och ett viltspår till Selma. Kan nog gissa att det är mer än 4 månader sen vi spåra senast så jag är ganska nöjd med bådas prestationer. Selma är fortfarande ganska hetsig vilken gör henne slarvig men hon höll sig väldigt nära spåret hela tiden och tog slutet fint, hon tillomed gnagde på klöven idag, det har hon aldrig gjort förut :) Kiara gick mycket lugnare än förut, Bra! Det vart lite vel hit o dit men hon plockade med sig alla 4 apporterna hem. Sen att Fräs hade hamnat på ett ställe där det fortfarande låg Väldigt mycket snö kvar kan förklara lite av svårigheterna. Lite lydnad fick vi tränat också, dukiga taggade hundar :) Nu taggas det inför lydnadsdebut med terriern och med stans bästa springer :)

Fredagen gick mestadels åt att hetsa runt i den stora staden, uppdraget gick ut på att leta kläder till ett 20-års kalas som ägde rum i lördags, temat löd: Rock! Kvällen slutade i soffan med Oskar, Mr Lapin, lite skumpa och tilltugg:) Gräsligt romatiska som vi är fick vi fira våra 5 månader som ett par ♥ sådär två dagar sent eftersom både han o jag hade glömt av de..

Lördagen spenderades på jobbet, mycke folk o rörelse så den gick relativt fort, en bidragande orsak kan va att Bästa Monica kom och hälsade på :) Kvällen vart Bra, mycke bra. Tupering som hette duga, smink som hette duga och annan utstyrsel som hette duga, inte illa:P Bildbevis ska ni få! Väldigt mycke dans och lite mycke alkohol gjorde söndagen lite svår att ta sig igenom men jag överlevde :)

Måndag: SÖMN behövdes tydligen, sov upp emot 12 timmar under natten, jobbade, sen åkte jag och Siwan hem och sov ytterligare två timmar :) Så jag får väl säga att ja känner mig ganska pigg idag :)

Idag har jag jobbat på min arbetssituation och den ser betydligt ljusare ut, känns bra, återkommer när det är spikat o klart om hur framtiden kommer se ut. Nu ska ja bege mig ut och titta över min möjlighet att bygga en hundgård till min svarta fara. Lydnadsplanering ska vi nog också uträtta.

Just det, min finaste lurviga Cruella har inte setts till på sådär 7 dagar, jag är orolig, trots löp tror ja inte att det bara är orsaken till att hon är borta :(


På återseende

FRÄS

 


Le och var glad !

Herre gud, nu var det allt längesen. Men jag kan se det lite positivt eftersom orsaken heter: upptagen :)
Jag känner att de börjar ordna upp sig, med det mesta. Solen strålar och graderna stiger, hundträning ligger på schemat, arbetssituationen ser ljusare ut, ideérna flödar och min man är världens bästa ♥ ! Vad mer kan man önska?
Sola gott folk :)
FRÄS

Rutin

Äta, duscha, leta kläder, rasta hunden, Jobba, äta, jobba, äta, sova. Visst låter de inspirerande? Inte! Glad är jag över att det är ledig dag i morgon och det här med lydnads träning ligger på schemat :) Spårnerverna börjar rycka också, får se va vi väljer :) Ja men som sagt, nu är de mat, sen dusch, sen kläder sen Jobb.

Vi hörs
FRÄS

...

Ingen bra dag att jobba idag. Det här med att jobba tillsammans med två andra som också tycker att situationen är skit, ingen bra idé. Ingen vill inte vara där, men är man inte där får man inga stålar, alltså måste man vara där. Tyvärr tror jag att vi drar ner varandra. Morr morr och åter morr.
Lite nyttiga, roliga saker har uträttats, samtal har ringts. Jag tillhör inte de som tycker det är förbannat roligt att ringa just det där första samtalet till någon. Tur var väl att jag fick en sprudlande, trevlig kvinna i luren. Håller tummarna för bra, iaf lite bra besked från henne inom en snar framtid :)
Dags för krubb.
Puss o kram
FRÄS

P.s

Det här med Forshaga by night, fylla & fight.
1-0 till Fräs.
Tillomed det var som vanligt, fantastiskt.


Suck
Fräs

Tusen tack för en minnesvärd helg ♥

Åter till denna omtalade vardag Men först vill jag:
Tacka såå mycket för en Väldigt bra helg. Nästan alla var där, väldigt många som man ville träffa iaf! Jag har haft det sjukt kul, fått se allt man saknar, känt stämningen, kramats med de krambara, och fnissat med de fnissbara.
Vi lämnade som planerat Lindome 17.00 i fredags, vi: (Fräs och hennes grabbar.) Med en FULLSMOCKAD bil rullade vi mot Forshaga, grabbarna knäckte första ölen i typ kungälv, bara 25 mil kvar:P Men dom höll chaffören Fräs vaken iaf. Efter sådär 3 timmar till i bilen och sådär 3 timmar till med ölspel var det dags att svänga mot Forshaga, tur var väl att deras tillstånd då inte var helt hundra så Fräs kunde få köra fel ifred :D Hur kass kan man vara och missa avfarten.. ingen kommentar, jag skyller på ljudnivån i bilen :D Väl framme störtade vi in hos Simon där tre av mina grabbar skulle sova:) Många var redan där, stämmning (L) Amanda o Palm anlände inte långt efter de, kärlek (L) Något som kan anses som en nackdel eller en positiv kostanadsfråga är att Fräs lyckades hamna på samma nivå som sina grabbar på ca 2 timmar då dom hade hunnit hålla på att dricka i hum, 6 timmar. Jag säger en positiv kostnadsfråga. Många gick till Dallas ?!??? Megana! för att antagligen inta med alkohol men jag o Oskar begav oss till husbilen eftersom Lina äntligen skulle infinna sig (L) Kramkalas nostalgilåtar, många lapin, någon shot, mycke fniss och gamla minnen gjorde kvällen väldigt rolig. Morgondagen mindre rolig... Trodde väldigt länge att det inte fanns möjlighet att repa sig till det stora kalaset. Inte för än efter lite aktivitet, vila, och en eller kanske fler återställare. Fantasin flöda och vi fick djävlats med våra kära kamrater ganska friskt, sorry Palm :) ♥
Jag hade sjukt roligt på festen, mycke dans, ännu mer flumm och mest underbara människor. Känslan när vi skulle samla ihop oss och lämna VP där många hade intagit en bakismåltid kan beskrivas: Tack för den här helgen, jag kommer sakna er, men jag blir inte borta länge och då kommer ni alla vara där när jag anländer igen. Det är sjukt att man har rutat in sig på det och att de nu fortfarande 9 månader senare känns som att man bor där och bara ska 'åka hemhem på besök' Men frågan är oviss när vi återkommer, jag hoppas på snart igen. 
Tack för en mycket bra fest, Sandra, Madde, Knapp o Amanda som såg till att den här blev av !
Som sagt vardag igen, får se va den bjuder på.


Ha en toppenkväll :)
FRÄS


     


Gårdagens skräck :P

Ja men just de, jag kanske måste nämna gårdagens bravader. Underbar mat avnjöts ihop med underbara vänner. Även efterrätt, tv-tittande, tjööt, ännu mer tjööt och mest spökhistorier kantade kvällen. Nä vadå skärmma upp varandra :P Hemfärden är även den diskuterbar, Den kantades av tre virriga flickor, en åksjuk hund, felaktiva vägbeskrivningar, Paniiik, personliga vägVISARE, Olaglig körning i form av enkelriktat :D men panik får en ofta att gå över gränsen och antingen börja asgarva eller störtlipa, vi valde det första :D Efter mer än 'många om och men' Var vi äntligen på motorvägen mot Malmö. Skönt. Klockan 00.32 dök Fräs i säng hemma hos sin stora kärlek ♥  Skjutande medmänniskor och böteslappar på många tusentals kronor kantade nattens drömmar, men de följde inte med efter att jag slått upp ögonen i mindra chock när Lina Muppen Persson ringer Fucking halv 9, spriande pigg, INTE OKEJ :P Tack för den här veckan, tror inte det blir några uppdateringar under helgen om vi inte tar oss till skolan datorsal och terrar lite :P

Puss o kram
FRÄS

Forshaga by night, fylla o fight

Shit, nu känner jag den vanliga magkänslan som kommer smygande lite pirrig men ganska jobbig inför alla resor. Varför ska man behöva få jobbigt känslor i magen varje gång man ska åka någonstans öven en lite längre tid, typ magkatarr? Jag ska ju åka till det stället som jag så många gånger förr varit på, som jag känner mer än min egen hemort, som jag håller så varmt om hjärtat att det är med kompis vemod jag kommer åka hem på Söndag. Men allt är handlat, krubb, ÖL, packningen är i full gång och ja alla vet va dom ska göra. Så vad äre att oroa sig för. Ingenting! :)
Men en sak är så bergssäker och det är att det ska bli sååå sjukt kul att komma upp just dit och träffa alla igen :D
Nä nu är det dags att packa klart så kanske jag kan slappna av sen. Runt 8 ikväll är de bäst ni håller er inne får då anländer vi till Forshaga :D
Ha en toppenhelg vänner :)
FRÄS

Nya tag!

Nu har allt landat och jag har förstått innebörden, jag har hunnit avreagera mig och ser det från den ljusa sidan med ett litet morr. Det öppnar ju trots allt dörrarna till andra, kankse tillomed större möjligheter. Lite skraj vart jag allt när jag fick svart på vitt -Var nöjd med det du har. För nu när jag vet att det inte kommer bli som förr, saknar jag det redan. Men som sagt, se framåt, det kan bli något väldigt bra av detta också. Tankarna är många, söka lyckan i väst kanske är ett alternativ.. Slutdiskuterat om detta idag.
Nu ska vi gräva fram all positiv energi som kan finnas inom oss. 
FÖR IMORGON BÄR DET AV TILL METROPOLEN FORSHAGA! Hahaha 
Det ska bli sjukt kul att träffa, nästan alla igen och komma tillbaka dit vi tillbringat tusen och åter tusentals timmar ihop. 
När man som bäst håller på att tagga får man besked som kan anses JÄVLIGT DÅLIGA men va fan, om vi skrattar åt det och säger -Det löser sig. även till detta blir det nog skoj de med. Vi snackar sovplatsproblem:P Men men.
Tälta i mars, varför inte :D 


Le för fan lee

FRÄS
    


Punkt, punkt, punkt

Snacka om att få på näbben.
Ena dagen sitter man och deppar ner sig i att man inte har det bättre än vad man har, att man inte har mer jobb, tjänar mer pengar, har mer tid, man vet sen innan att det inte går att lösa på något bättre sätt, ändå deppar man ner sig. Att det sen ska gå mindre än 24 timmar innan man får besked som sätter hela jävla systemet i gungning och man nu inte ens har det hälften så bra som förut. F*kcing j*vla h*lvetes f****n. Det tog en stund för mig att reagera, till en början så var det jaha, segt, hum löser sig. Sen växte irritationen eller kanske frustrationen väldigt mycket och jag tror att jag måste avreagera mig lite innan jag kan ta tag i den delen -Lugn det löser sig, se det från den ljusa sidan.
Nu är det iaf dags att ta en tur till Sandra, det var längesen nu, Får se om vi får avreagerat oss lite. Stackare (A)

Kunde vart bättre
FRÄS

Bildbevis

Kanske ska komma med lite bildbevis så ni inte tror att jag knåpat ihop en liten historia och i själva verket legat hemma hela helgen :P


Hela gänget posar


Fräs solar


Afterski eller snarare (afterbeach)


Kramkalas, eller?


Alkoholspel, och just det Fräs har klippt en massa lugg :P


Vyer :)

FRÄS

Just de..

Jag kunde inte sova riktigt i onsdagsnatt, vaknade allt för tidigt och trodde jag hade försovit mig. Känslan kom helt klart tillbaka:D
FRÄS

Hemsedal

Tycker nog allt att torsdagen började bra, vi försov oss inte, glömde inget viktigt, lämnade Niklas hushåll 3 min före tidsplanen :) Gick även bra att köra dit, inga isiga vägar och inga älgar som stod ivägen. Aningens kartproblem uppstod, tar kanske åt mig den :) Väl framme checka vi in och fick våran husnyckel. 20 skulle vi bo på, ööh hit ska vi och alla följer efter med hundra kilo packning i näven, eh jaha va detta 220, sorry bara att packa in igen och leta vidare, men sen så. Stugan var fin men sjukt trång. En i köket åt gången annars kunde vi snacka klaustrofobi, en i hallen åt gången annars fastnade man därinne, ett av sovrummen på ett loft ovanför köket, jag ska Inte klaga men jag kan ju inte annat än säga att det är skönt att vara hemma igen för den sakens skull. Den kvällen lämnade vi inte stugan en meter, spel i dess olika former spelades och ölen försvann fort ut lådan.
Hyfsat många timmars sömn innan det var dags för den underbara frukosten :) Sen ut i backen, fint väder, -3c, bra backar, skidorna gick toppen, nä ingenting att titta ner på alls. Afterski med bandet Afterbeach (?) dom va bra, höll uppe temopt! Efter några öl där och en väldigt fnissig Fräs var det dags att bege sig hem för en, dusch kankse:P Sittandes på en snowboard ner för backen, Inte okej :D Öl/vin/wisky-spel USCH fortsatte kvällen och vi begav oss ut på 'disco' eller jag tror tillomed jag var för gammal på den avdelningen, Huvudvärksmusik alabama. Vi hängde i baren hum ganska många timmar I guess. Aningens dimmigt är det men jag tror jag hade ganska skoj :D
Vaknade sååå sent på lördagen, kunde mått bättre, släpade oss ut i backen efter MÅNGA om och men. Skallebank efter gårdagen, TRÄNGINGSVÄRK efter gårdagen, slutade i att vi åkte ett åk sen gick vi och satte oss i solen och dog. Hem igen efter att konstaterat att vi inte skulle överleva afterskin idag, norge har uppenbarligen högre tillåten ljudvolym än vad Sverige har. DOG totalt och ingen var särskilt pigg att göra någonting så vi kollade melodifestivalen sen sovdags.
Gick upp tidigt igår och var ute ur stugan vid 10 kanske, sen ut i backen. Lite mer blåsigt men när solen kom fram var det helt klart mänskligt, skönt att vi fick åka några åk till innan hemfärd. Resan hem gick mycke bra, bättre än ditresan. Landade hemma i lagom tid, och efter många morr och många suckar föll det på att jag och Oskar campa hemma hos mig. Skönt att sova i en riktig säng :D
TACK Malin, Niklas och tack älskling för en väldigt bra helg. Det måste vi göra om !
Nu är det vardag igen och det är dags att börja planera nästa resa:
FORSHAGA DEN 19 MARS WIIIIIIIIHOOOOOO
Ha de gött
FRÄS

Va fan?

Jag glömde, idag gjorde jag en mycket olustig upptäckt. Enligt birthdays hemsida finns det 27 stycken i Sverige som Heter Fräs. Både kvinnor och män. Väldigt många dom är födda på 60-talet men 3 stycken som är födda -90 till -93. Helt jävla sjukt tyckte jag, trodde inte man kunde heta så, alltså heta, heta. Stackars dom som heter det ofrivilligt, kan inte vara helt skoj. Det var bara de.
Tack & hej
FRÄS

Motivation

Jag vet inte hur det kommer sig, men motivationen till att skriva något hade totalt lämnat mig för några dagar. Motivationen till att göra något över huvudtaget hade lämnat mig. Nu vet jag inte om jag gör det för att jag känner att jag borde eller om motivationen har kommit tillbaka? Jag tror den har kommit tillbaka litegrann. För äntligen är det kvällen innan vi drar till Hemsedal, jag, Oskar, Sippen och Hansen :) Mycket efterlängtat får jag nog säga. Men, det finns tyvärr ett men. Jag vet med mig att jag brukar vara mycket mer förväntansfull än vad jag är idag. Jag tror det hänger ihop med motivationsdippen, men detta gör mig stressad. Min plan har sedan länge varit att åka dit och Njuta så mycket det bara går och ha så roligt det bara går och det hade känts bättre om jag var lika förväntansfull som jag brukar. Jag hoppas jag vaknar med den känslan imorgon iaf! Jag känner mig äntligen färdigpackad och jag tror att det är sängen som gäller inom kort, Trött!
Önska oss nu en toppenhelg och ha det så bra här hemma. Kommer nog inte åt något internet i Norge men fjällrapport kommer på Söndag!
Puss o kram
FRÄS

Vår

Fredagen vart inte riktigt som planerat :) Sandra ringde mitt i städningen och kom med förslaget: stan, shoppa, titta på folk. Mycke bra tyckte jag. Planen var att hjälpa Sandra att hitta kläder, det klara hon så bra själv och jag med tydligen. Nya vårkläder inhandlades bla. en blommig klänning, nu tycker jag nog allt att våren ska vara här så jag kan få använda den! Ett tecken på att det börjar nära sig är att det var LJUST när jag gick hem från jobbet igår :D ! Idag står bara jobb på schemat, sen får vi se vad det blir. Slutar ju trots allt 17 idag, alltså är det ännu ljusare än igår !
Ha en toppendag
FRÄS

Längta

DET ÄR 6 DAGAR KVAR TILL HEMSEDAL! de börjar brännas nu, shit att de ska bli roligt!Var bara tvungen att få ur mig det :D
Ännu en ledig dag. Hum vad ska vi hitta på idag då? Lite nytta till att börja med sen får det nog bli att sola under en filt, uuh va skönt. Va väl inte så svårt att komma på det, toppen:D
Vi hörs
FRÄS 

Om jag tror att du mår dåligt av din egen livssituation och jag tror jag vet hur jag ska göra för att få dig att må bättre, är det då själviskt av mig att med järngrepp se till att din vardag ändras när jag inte vet att den kommer bli bättre för dig, utan det jag faktiskt vet är att den blir bättre för mig eftersom jag inte behöver ha dåligt samvete för att du har det som förr.
Jag vet att du antagligen inte kommer ta tag i det själv, Varför? Vet inte. Men enligt mig finns det bara två svar, antingen vill du inte eller så kan du inte. Vill du inte får jag se till att lägga ner direkt för då är det förbannat egoistiskt av mig att försöka ändra för dig. Men jag tror att det är att du inte kan, annars hade jag nog aldrig ens tänkt på att försöka ändra något för dig. Jag tror också jag vet att om jag tar en diskussion med dig kommer det inte leda så långt, du kommer antagligen att prata bort det hela med att läget är så dåligt hej och hå men ändå aldrig kommer till punkten att faktiskt ändra på det. Risken finns att du kommer ändra tillbaka även om jag med järnhand går in och ändrar. Det kanske är det jag är rädd för, för då bevisar ju det att du inte vill ändra.  
Den stora frågan är nog kanske om jag över huvudtaget har rätt att lägga mig i. Enligt mig gör jag det såklart av kärlek men du är faktiskt en livs levande människa som tar ansvar för dina egna beslut. Är det då jag som blir den stora boven i dramat som 'respektlöst' har ändrat din livssituation. Jag känner att om det skulle hände dig något och jag då inte hade gjort något åt det här så skulle jag ångra mig för resten av livet. Är det tecken och instinkt på att jag ska göra det?
FRÄS

Fräs funderar

Tycker nog allt att vardagen flyter på rätt bra. Inga konstigheter, mest funderingar och planeringar över framtiden. Hur ska jag klara pluggtiden på bästa sätt?, hur mycke måste jag jobba för att överleva ekonomiskt och hur mycke vågar jag jobba med tanke på att jag ska plugga också? Lär väl märkas, hoppas jag?.
Hade en total hunddag i tisdags, blev en skogstur med Sandra och hundarna, fick även finbesök av Sandras kusin med border collien Zorro, en mycket stilig kille tyckte Kiara. Äntligen hittade hon någon att leka med. Lycka! Plus att hon fick dra lite pulka även denna gång. Trots att de andra retades med henne höll hon tempo och kurs, duktig hund! Två väldigt trötta hundar nästan suckade när de insåg att de skulle packas in i bilen för en andra runda, blev en rask promenad i Bunketorp, mor med sällskap var också med.
Onsdagen blev å andra sidan en väldigt hundfattig dag. Besök på vårdcentralen på morgonen, jobba hela långa dagen för att så fort som möjligt ta sig hem till Märta som fyllt år, Grattis Märta! :D Hem till Oskar och krama på honom innan jag däckade totalt :) I morse vaknade jag av att väckarklockan skrämde livet ur mig. Dessutom alldeles för tidigt enligt min hjärna. Gäspade nog hundraelva gånger i minuten kändes det som. Enda sanna metoden är att bege sig ut, så det var bara att ta på sig kängorna och gå en promenad i skogen med de fyrbenta. Jobb väntade, jag kom att tänka på en mycket lustig sak på jobbet idag:
Vi har ett par skor som... jag vet inte hur ja ska förklara men de sticker ut från mängden iaf. Hälften av alla kunder som kommer in i butiken kommenterar dessa på att eller annat sätt. Antigen -WOW vad coola eller -HAHA va fula. Men de som har kommenterat de första har alla vart fram, tagit upp dom, tyvärr konstaterat att det är fel storlek, eller så de har inte vågat köpa dem för att de är så speciella. Varför inte våga köpa att par skor som sticker ut om man själv tycker att dom är fina? Okej enligt min undersökning kommer 50% att hata dem men resterande 50% kommer fullkomligt älska dina häftiga skor och det måste väl kännas bättre än att ingen lägger märke till dina skor för dem ser ut som alla andras, eller? 
Ha de gött
FRÄS

9 dagar kvar !

Om exakt 9 dagar och hum.. 2 timmar bär det av till Hemsedal ♥ Jag tror känslan kan beskrivas som längtan! Skidorna är relativt nyslipade, pjäxorna är näst intill färdigformad efter mina fötter och det kan bara bli bra. Sol står på beställningen, vi får väl se. Kallare än sist kan det inte bli såhär års tycker jag, för -28c är ingen höjdare att åka skidor i.. Jag förväntar mig också en solstol, en öl och strålar som värmer :) Precis sådant väder jag har ute nu skulle funka alldeles utmärkt, -1c och SOL ! Ledighet idag så det är lika bra att bege sig ut med de fyrbenta!
Här bjuds på en bild på mig och Sippen i sälen 2006 :)
Tack och hej
FRÄS

Hundskrälle ♥

Måste ju bara berätta om min tydligen gräsligt tävlingsinriktade hund. I fredags kom vi iväg till sisjön där jag o Oscar åkte längdskidor, jag med den svarta faran dragandes. Megagalen när vi av olika anledningar kom sist i ledet och kämpande som en tok för att komma först medans jag höll på att skrika halsen av mig, fruktandes för mitt liv.. Även när hon hörde att han tog i och villa komma förbi sneglade hon surt och spurtade på. Men när hon väl låg först var det inte alls kul att springa och hålla tempo utan då skulle de lufsas fram. Fel att hålla ett och samma tempo genom turen ?


God eftermiddag
FRÄS


Äntligen måndag (?)

Helt sjuk vad tiden går fort, redan ny månad och snön kämpar på för att lämna göteborg. Äntligen måndag efter en mycket intensiv helg :) Åt supergod mat på Mañana i fredags, rekomenderas !, firade Åsabus som blivit 22 år gammal :D Blev en sväng till bryggeriet med resten av hela göteborg. Min plan var att ta mig hem i ganska bra tid, typ 2 kanske. men det hela sluta med att jag och Mufflon störtade i säng 04.20. Klockan 9 ringde klockan och det vara bara att släpa sig upp och ta sig till jobbet, hum mindre skönt. Lyckades att hålla mig över ytan och ladda om inför lördagens bravader, Freeport Awards 2010. Jobbade bara till 16 så jag hann hem en sväng, sova en halvtimme o fräscha till mig.. Bussar var beställda från Freeport till okänd destination. Vi fick pricka av oss på en lista, få varsitt frågefomulär och gå till den buss där det fanns plats, hum skolresefeeling :D förutom att dom istället för att dela ut frukt till var och en delade ut varsin öl :D Kajskjul 8 vart resans stopp, mycket bra! Jag lyckades hålla mig pigg genom hela långa middagen och även tagga lite efteråt när det var dags för 'disco' men efter tydligen för mycke tequila och 'sten, sax o påse' om vem som skulle dricka vilken gång var det nog dags för Fräs att åka hem, skulle ju trots allt jobba även söndagen. Sötaste mamma hämtade mig i stan så denna dag lyckades jag vara hemma runt två. Tyvärr verkade det inte som att de hjälpte, det var med nöd och näppe som jag tog mig genom timmarna på jobbet. Men en Väldigt lycklig Fräs kastade sig äntligen i soffan hemma hos Oscar där vi spenderande Många timmar innan jag däckade i nyhetspausen mitt i Wallander. Sköönt har jag sovit inatt och nu är det nya tag, jobbet väntar. Helgen har varit otroligt hundfattig så det måste också ändras på nu!

Puss o hej
FRÄS

RSS 2.0