Beach 2010

Har levt på djurskyddet de senaste dagarna ihop med Sandra. Tycker allt att vi fick godkänt på två pers o 7-8 hundar samt besök av olika slag. Jäkla fit man ska bli inför beachsesongen om man jobbar där några dagar i veckan. Inte dåligt många km man knatar där inte. Nu blir de aktivering av mina egna djur sen är det butiksjobb som väntar idag. SEN ÄR JAG LEDIG IMORGON, GÖTT! Vi hörs.
psst. 48 timmar kvar

Puss
FRÄS

Trött som faen efter jobbet igår, mindre smarta Fräs har missat att stänga av lyset på bilen= Död. Startkablar, funka inte, skjuts, knata från tåget, Fräs var ännu tröttare när hon kom hem och surare :) Men efter uppdatering att mitt barn mår bra och växer i stadig takt kom humöret tillbaka. Nu börjar det för fasen dra ihop sig, dags att börja packa snart :)
Jobb på Djurskyddet väntar i 3 dagar framåt. Dags att åka om sådär 6 min.
Psst. 5 dagar kvar.

Ha en bra dag :)
FRÄS

Förbannade slingerdjur.

Bra shoppingtur. Fick tag i nästan allt jag skulle, handlade inte så många onödiga saker och lyckades se en skymt av Morgan. Va mer kan man begära efter en tur till Ullared :) Hör och häpna, Fräs har köpt en stereo till sin bil. Inte illa efter två år utan ens radio :D
Efter hemkomsten kom Bella o Sandra och våldgästade. Eftersom vi jobbar så olika är det bättre att ses två timmar lite då o då istället för inte alls. Vilket resulterar i att vi satt o tjöta i två timmar sen vare dags att sova, Sandra hade morgonpasset. Men vi fick ju se på varandra lite iaf :)
Gosig frulle avnjöts sen vart det hets till tåget för busets del. Kickan fick sig en tur till sjön och tog några simtag. Bra. OM INTE jag hade träffat på en ormjävel påväg hem.. Pulsen slår fortfarande för mycket.
Nu är det dags för makeover sen bär det av till jobbet.
psst. 6 dagar kvar :)
Puss haj
FRÄS

FÖR VI HAR TAGIT..

Tog mig i kragen och städa ur min bil samt tvättade den, Nödvändigt! Sanslöst vad man hittar saker man har saknat :)
Snart styr vi mot söder för att spendera lite stålar, bla. valpsaker o regnbyxor står på handelsnotan :P
Nu när man börjat jobba på djurskyddet och ser saken från en annan vinkel blir man alldeles galen när man får in djur som både är fina, hela, och tillomed kastrerade, MeN inte idmärkta, eller är dom det så finns det ingen ägare registrerad på detta idnummer. Kostar sammanlagt ca 500 kr. Kom igen nu folket!
Det är alldeles grönt ute och solen skiner. På Lördag gott folk är det exakt 1 år sen vi tog studenten. Känns som de va igår när man ser bilder på andra som är i full gång och förbereder sig inför den stora dagen. Kanske att poletten på riktigt faller ner att man själv är klar, när man får komma upp och se 'dom små tvåorna' jubla över att det är slut på skolan. För min del kanske inte poletten ska falla för långt med tanke på att jag sätter mig i skolbänker igen till hösten. Hua.
psst. 7 dagar kvar.


Datumet på kameran hände inte riktigt med.. 2009 känns lite bättre.

Ha en toppendag
FRÄS

Fritid?

Jobb och åter jobb har underhållt mina dagar sen sist. Lite djurskydd mycke SAND. Tycker nog att jag börjar bli varm i kläderna på båda ställerna, känns bra. Jobbar alla dagar utan onsdag nästa vecka, då styr vi mot Ullared en sväng och slösar lite slantar jag och mannen :) 
Igår fick vi gjort lite annat än jobb, återbesök på Sippens egna lilla kvarterskrog, 30m från porten. Inte fel.
Har inte vart så mycke hund de senaste, tror vi laddar inför tillökningen. Sen har vi nog spikat på fullaste allvar att den svarta damen endast ska få ägna sig åt de mer naturliga hållet, leta klövdjur mm.
Får se vad dagen bjuder på, kanske jag får träffa en liten bellabus ikväll.?
psst. 10 dagar kvar.

Ha en bra dag o sola för mig!
FRÄS

Kärt återseende

Toppenkväll igår. Mycket smaskig middag som Bella hade tillagat alldeles själv :P not.
För mycke godis och efterrätt samt analyser, projekt och fniss, och lite mer fniss.
Sen träffade jag även på en gammal bekant, en mycket stilig herre, vi känner varandra ganska väl men det var ett litet tag sen vi sågs. Alltså ett kärt återseende. Även ni kanske känner Mr Lapin.
Nu ska vi ut och lapa lite sol, innan vi ska spendera dagens resterande soltimmar inomhus i form av arbete.

Puss
FRÄS

15 dagar..

Trots dålig fantasi vart dagen ganska bra ändå :) Jag o Sandra begav oss ut i skogen med våra tass- och klövdjur :) Selma, Kiara o Miller fick varsitt viltspår. Duktiga hundar, Miller går bara bättre och bättre så även Selma, Kiara hittade tillbaka efter en formsvacka förra gången så det var kul att se.
15 dagar kvar sen bär det av till nordligare breddgrader igen :) Jag o Sandra drömde oss bort om att åka redan på tisdagen eller tillomed måndagen, men vi fick sansa oss lite och inse att vi inte skulle vara själva i bilen :)
Nu blir det att aktivera djuren innan jobbet, sen ska vi spendera eftermiddagen på SAND för att tillsist åka hem till BellaBus och fnissa lite :) 
Puss haj
FRÄS

Mys

Jobb och åter jobb återspelgar de 4 senaste dagarna. Tillbaka på SAND var jag i lördags. Kändes som att jag vart borta därifrån hur länge som helst, sanningen stavas max en månad men man hinner blenka på den tiden märkte jag. Idag har vi ledigt och frågan är var vi ska fylla denna dagen med.. Tankarna snurrar men inget bra kommer upp, första steget kan ju vara att lämna datorn kanske? Jag tror det, men först får vi ju fula oss lite över hur nära det snart är innan vi åker uppåt och Fräs ska få ta med sig sin lilla, eller lilla och lilla, snarare stora Satan hem, MYS! Underbart med nerkissade mattor, söndertuggade skor och terror i hela huset. Tur är väl att dom är så förbannat fina och charmiga :)
Eller?


Ha en trevlig dag!
FRÄS




Andas in, andas ut

Jobb från tidig morgon till nu.
För lite tid, för mycket djur, och för lite personal, resulterar i hundar som inte kommer ut tillräckligt långt och katter som inte får tillräckligt med socialisering vilket det resulterar i personal med dåligt samvete och med en känsla av frustration.
En ny dag i morgon, hoppas vi får mer gjort, tvek.. Kul som fasen att jobba. Eller var säger ni ? :)
Äta, sen sova, för att ha lite mer energi till djuren imorgon. Just de, jag har ju egna djur också, aktivering av dom behövs.
Hoppas ni haft en mer rogivande dag!

Puss o kram
FRÄS

Tiden går långsamt

Träningen uteblev igår, vart sista finslipet på hundgården istället. Toppen blev det :) Fick också omorganiserat i min klädgarderob, mycket bra. Idag har vi sovit lite för länge sen hängt gäng med Sandra, vart lite far och fläng till huveröds, skulle nog kunna handla upp halva butiken om plånboken hade tillåtit, men nu vart det endast någa klövar.. Det är inte ens en vecka sen jag kom hem men ändå tycker det i nerverna att åka tillbaka till norrlandet och kramas med Muppen och pussas med Satan. Men så långt är det inte kvar tills vi sätter oss i bilen och styr norrut igen. Sådär 21 dagar :) Då blir det först en sväng förbi vårat kära Forshaga och busa lite i riktig nostalgistämning sen upp till metropolen Kvarnsjö :)

Slut för idag
FRÄS

Jävla analyser :)

Tycker nog att gårdagen vart ganska så aktiv ändå. Körde släktpacket till tågstationen, tack och hej trevligt att ni kom.
Ut i skogen med Sandra. Nu är det fan inte långt kvar, sen får ja springa i skogen själv såvida ja inte lägger in en annons: -Skogskompis sökes.
Mufflonfåret dök upp från det döda, ja jag har inte sett henne på länge iaf! Lite uppdatering och små analyser.. 
Sippen kom med ett bra förslag som jag snart antog för resterande timmar av dagen.
Ett riktigt teckan på att sommaren snart är här är när vi envist sätter oss på uteserveringen medans resterande av gästerna & servitröen höjer ögonprynen och kommenterar - Ska ni Verkligen sitta ute? - Hallå? solen skiner, det är klart vi ska sitta ute! Mys vart de, okej vi erkänner lite kallt vart det framåt kvällen när solen gått ner men vi höll ut. Mycket god mat intogs och en och annan öl, smask. Livets alla frågor diskuterades, många rövarhistorier berättades, Analyser,  och drömmar fick kvällen att springa iväg. Sötaste bror kom och hämtade mig och körde ner mig till syd så jag äntligen kunde krypa ner i sängen hos min kärlek :)

Idag står-
städ
tvätt
vetrinären
mumsmiddag
klubben
-på schemat
Kan nog bli en ganska aktiv dag idag med :)

Köss haj
FRÄS

Vårstäd

Kände att det här med vinter och snötäckte marker var förbi nu, inte ens norrland har snö kvar. Så lite sippor får pryda sidan istället.

Mitt namn är Fräs..

Om ni glömt menar ja, känns som det var en evighetsen nu. Det vart ju ett litet uppehåll med tanke på vistelsen på mindre anslutningsbara platser. När jag väl kom hem var huset fullt med släktingar och tiden har inte funnits att underhålla er här. Men efter mer eller mindre irriterade kommentarer! är det tid att producera lite kort på de små fyrbenta.

Låt se, vi börjar med 4 egobilder på Satan :)


Sen måste det vara Linas lilla Ester till vänster och Melker till höger.


Här har vi sötaste Astrid


Brorsan Sune :)


Sen får vi avsluta med kaxet Satan som skulle leka med de stora grabbarna :)


Vi väntar på proffsbilder från en Sofie, så får ni se allihopa lite bättre.

Tack för idag
FRÄS

Allt går inte..

som man tänkt sig, men va gö dä då? Hade en ganska intensiv helg med mycke skratt, fina hundvalpar och mr lapin :) Efter en inte så harmonisk start på denn resa tog jag och Annika oss tillslut till östersund trots biljettkrångel, spyende hundar o minimal tidsmarginal.. 10 underbara valpar har underhållt oss och det bilr en liten Satan som flyttar till gbg om nåGRA VECKOR :) Många fINA BILDER KOMMER!  Hem tänkte vi åka i förrgår.. Men av någon underlig anledning är jag fortfarande kvar, tror vi sammanfattar det med för mycke dricka för lite sömn o en för dålig väckarklocka:. Men som sagt, va gö dä då? Fick ju turen att träffa Linda :) Planen är att åka hem imorgon.
 Puss o kram FRäS

RSS 2.0