Inga ursäkter!

Finns egentligen inga ursäkter men min lilla fina kamera vill inte mer. Måsta haffa tag i en ny. Kan ju inte leva på att alla andra tar kort åt mig :)
Måste Tacka för en mycket bra midsommar i Långvinds land!
Skönt att komma upp och andas lite frisk luft med nära o kära :) Sen en helt ny upptäckt, inte visste jag att det fanns så mycket folk därute på samma gång. Minst hundra pers vid dansbanan :P 
Sen får vi morra lite över Sötaste Sandra som har svikit oss och flyttat till stockholm ! 
Sanningen heter nog att vi saknar henne en del !
Satan bara växer o växer, inte för att ja märker det själv så mycke mer än på klorna, de var som naglar när han kom hem till mig och nu är de riktiga klor :)
Imorgon äre veterinären som gäller och kanske en liten trängsningsstund med grannen min :)
Köss haj! 
FRÄS

Lovar!

Att jag ska ta lite kort. Idag!

Förbannat lata FRÄS

Nämen hej :)

Oj, nu har det gått sådär lång tid igen, eller nä ännu längre tid än någonsin förut. Vad kommer detta sig då? Och vad kommer det sig att jag fick för mig att skriva idag då? Vet inte. Kanske känner jag av resefebern än en gång och måste få ur mig lite av det. Midommar i Långvind, känns bra :) Nähe men det har ju hänt en del sen sist. Vi har fått hem en liten Satan, eller liten och liten nu har han växt på sig kan ja lova. Efter en släng med kennelhosta är han åter i form och bliter o terroriserar :) Tur är väl att han är fin (A) !  'Mammaledig' har jag varit en tid nu, men denna vecka är min far hemma som barnvakt så jag kan få dra in lite slantar :)
Nä dags att sticka, Sippen väntar och åter ska vi uträtta viktiga uppdrag:)
Kul att ses igen
pussar, er FRÄS

Nu är..

bilen packad, ölen är med och avresan nära. Fick till en liten grillkväll igår, mycket uppskattat. Fantastiskt att man kan älta samma saker 550 gånger om utan att ens fundera på att skaffa sig några nya minnen :) Men kul är det! Nästa gång jag sitter vid denna dator och uppdaterar er om helgens bravader har jag en liten som biter mig i fötterna :)

Pussar o kramar
FRÄS

Packning?

Nu tror ja jag har packat allt.. lär väl märkas imorgon :D Har vi lite tur bjuds det upp till grillning med Vasabi ikväll :) ( Malin Malin Malin o Annie) Får ju passa på när Jonis äntligen är hemma igen, så några timmar får vi med henne innan hon åker tillbaka till Holland :) Som vanligt då så tror jag inte att det kommer finnas så mycke till anslutning för min del de närmaste dagarna men de kommer massa kort snarast på tillskottet och våra glada studenter :)
Ha en för jävla bra helg, för det tänkte jag ha :)

Skål haj
FRÄS

Juni

Wow, redan juni och Fräsan har inte tillbringat många timmar i solen i endast bikini ?! Ändring på de snarast nu när jag har FÖR MÅNGA lediga dagar framför mig :D Gött e de ! Sitter och gruvar mig lite, det är fetingstädning som står på listan idag samt packning och jag vet inte vart jag ska börja, alltså bättre att dra ut på de, eller hur :D Sen att det är dunderfint väder ute, ca 24 grader gör ju inte saken lättare. Men vad sägs om Hög musik lite pepp och sen kan det nog bli en upplevelse att genomföra det här :D
Jag har en väldigt fin, snäll och tillgiven kissekatt hemma, skulle inte vilja byta henne mot någon annan, men även här finns det tveksamheter. Vet inte riktigt hur underbar hon är när hon släpar in halvdöda möss som både skriker och smiter ifrån henne när hon ska leka med den I MITT KÖK. Mysigt med tillgivna katter. Not.
Nä nu jävlar äre dags att sätta fart.
psst, mindre än 24 timmar kvar
Have a nice day
FRÄS

RSS 2.0