Ladda

Gick upp i bra tid idag för att hinna med ensamtid med mina djur innan jobbet kallar. Kickan fick sig en tur i skogen för att avsluta med ett dopp i sjön, mycket glad vart hon när hon insåg att hon skulle få följa med alldeles själv och ännu gladare när vi styrde mot plurret. För Satans del väntar lite busträning på gräsmattan :) 
Har nu kollat igenom varenda resebolag som jag kan hitta efter en mycket billig resa, lyckas inte hitta någon än men det är ju trots allt 6 dagar kvar tills vi tänkte åka. Spännande :)
Det vart väldigt mycket gamla minnen som vaknade till liv i lördags. Många kända ansikten och framförallt många platser som man busat på trehundrafemtioåtta gånger när man var liten. Sen att jag fick besöka ett hus som jag näst efter mamma o pappas växt upp i kändes konstigt. Speciellt när dom som ska bo där och för mig alltid har bott där, inte bor kvar. Det såg annolunda ut, de kändes annorlunda, men fortfarande samma lukt. Att det inte kom en liten nostalgitår.
Kom brev från min skola för någon dag sen, med tider o braoha lista. Har inte bestämt mig om jag känner mig redo o framförallt ladda inför detta än. Men jag tror att de kommer när de närmar sig ännu mer, när denhär
 'nu är semestern slut nu gör vi något vettigt känslan' kommer :) 
Dags att sätta fart :)

Puss o kram
FRÄS

Mysigt varmt

Veterinären tyckte de lilla svarta monstret var väldigt fin, men oj sa du att han var bara tre månader ? Det kommer bli en stor kille det där :)  Jajamensan. Sen har han även vart och badat, helt frivilligt gick han i och Simmade :) Valpkursen är bokad och förhoppningsvis får vi plats, och kommer därmed spendera mycke tid på kungsbacka bhk till hösten!  
Stått och kollat på överhettade kunder som pustat ut i skuggan, själv har jag vart inne där luften står still och svetten rinner i takt med sekundvisaren. Skönt med sommar :) Sippen tyckte hon gjorde rätt i att bara smita för att om några timmar sätta sig på ett plan till ännu mera värme, men framförallt semester, utlandet, bada, drinkar.. Men har jag turen med mig sticker jag o mannen till samma breddgrader om sådär 9 dagar  :) Inte helt fel. 
Nu väntar grillparty med många nya men framförallt väldigt många väldigt gamla bekantskaper. Idag tänkte jag vi skulle uppleva gamla minnen: Brännboll :) 

Jobb väntar imorgon sen blir det nog en dejt med Bellabus, mys!

Ha en bra kväll allesammans :)
FRÄS 

RSS 2.0